Inbjudan, Sjömagasinet

_MG_3655_sjömagasinet

.

En lite oväntad affär.

Mikael Bergström på Bergström & Sund AB tog kontakt med mig och ville gärna köpa en bild jag hade tagit på Sjömagasinet i Göteborg. Bilden var tagen en sensommarkväll från sjösidan. Han hade sett den bland mina bilder, men kunde inte exakt tala om var. Efter lite letande hittade jag ett par bilder som jag tog 2007, det är ju ett tag sedan. Då bodde jag inte i Göteborg, jag var uppe en helg och hade lånat en Canon 30D av en kompis, eftersom min Nikon hade lagt av (undrar om inte anledningen till att jag var i Göteborg var att lämna in kameran). Hur som helst, den blev ingen ordning på min Nikon, den kraschade minneskort lite intermittent. Det hela  slutade med att jag köpte kompisen Canon 30D och på den vägen är det…

Hur som helst, bilden är tagen utifrån den gamla ångbåtsbryggan. Den tekniska kvalitén är inte helt topp, men helt OK. Bilden kommer användas till inbjudningskort för kunds räkning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.