Görvik by Instagram

Görvik by photographer Hans Wessberg
Görvik, a photo by photographer Hans Wessberg on Flickr.

Då är äntligen alla Instagram-bilder utlagda. Dessa finns givetvis på Instagram, men jag har också valt att lägga ut dessa på Flickr. Alla har inte Instagram och jag blev lite förvånad över vilken respons bilderna har gett. Jag har idag över 1100 följare, det är jättebra med tanke på att jag inte har den typ av bilder man normalt sett hittar där. Inte heller är jag någon känd fotograf – Inte ännu 🙂

Bilden ovan är en av de allra första jag tog, mest på skoj. Det är gäststugan, “Kajutan” vid stugan i Görvik. Inte en av mina mest populära bilder, men en av de första. Det är också en äkta Instagram, den är tagen med mobiltelefon. Många av mina bilder är “Latergram”, jag har tagit dessa med vanlig kamera och sedan gjort Instagrambilder av dem. Hur det går till kommer jag berätta i ett annat inlägg.

Nu finns alla bilder att se här och det blir snart ännu fler. Det är väldigt roligt att “Instagramma” en del av sina vanliga bilder. Jag tror att det blir en allt mer vanlig kanal för fotografer att använda för att marknadsföra sina bilder. Dessutom är det väldigt enkelt och kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.