GP den 3 Juni 2013

Bildspel i Gp 3 jini 2013

Mäktigt! Jag är publicerad i GP! Visserligen i form av en annonsplats, men i alla fall. det är Länsförsäkringar Fastighetsförmedling som regelbundet visar en del av sitt utbud i form av bildspel i GP:s digitala upplaga. Jag är lite tveksam. Det är väldigt dyrt och med den betallösningen som GP valt för sin internetutgåva, så är verkningsgraden ganska låg. Det är inte många som betalar för att läsa GP på nätet. De som gör det har oftast redan den tryckta upplagan med GP Bostad. Det ger väl i så fall mer, men trots allt kräver nog dagens husköpare mer än ett flyktigt bildspel eller en bostadsbilaga med en förfärligt dålig tryckkvalité.

När jag pratar med vänner och bekanta, så är det uteslutande Hemnet som används när man letar bostad. Jag tror att om GP vill vara med i matchen och tjäna pengar på bostadsannonser framöver, så måste man kunna erbjuda en mycket bättre kvalité och paketering, än vad man gör idag.

Men det är alltid kul att bli publicerad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.