Vardagsrum

Vardagsrum by photographer Hans Wessberg
Vardagsrum, a photo by photographer Hans Wessberg on Flickr.

Efter några dagar med fondtapeter och IKEA-pyssel så vill jag gärna visa att det går att “styla” en vanlig lägenhet riktigt bra, spännande och originellt.  Här bodde Ted Hesselbom, han var med under fotografering och hade en ett som han uttryckte “vämjeligt” samtal med stylisten. Det hela slutade med att han stylade lägenheten själv.

Tydligen blev mäklarfirman mäkta imponerad och jag fick jobbet, trots att jag normalt sett inte arbetar för det företaget. Det var en kul eftermiddag med Ted och bilderna blev helt OK. Vad det blir av bilderna beror ju faktiskt en hel del på vad som finns framför linsen, om man säger så…

Vill man få lite inspiration kring inredning tycker jag man ska besöka Röhsska museet i Göteborg. Man kunde kanske ibland önska sig att stylisterna gick dit istället för till IKEA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.