Vardagsrummet

Ytterligare ett vardagsrum. Tror att Henrik Schyffert och Fredrik Lindström hade en humorshow med titeln “Ljust och fräscht”. Dom hade kunnat hitta mycket material till sin show i det här huset. Bara tvättstugan hade varit värd en monolog…:)

Kul fotografering och smart kund, Mattias Carlsson, Fastighetsmäklare / Franchisetagare på Fastighetsbyrån i Kungsbacka. Han dubblade fotograferingstiden så att jag hade 3 timmar på mig att ta hela huset med mastbilder. Då blir det bra, får man lite tid på sig, så hinner man få blick för de där bilderna som är lite extra.

Alla blev nöjda, trots att huset ligger i Frillesås som är lite för långt från Göteborg så fick Mattias ut 6,8 miljoner för huset. Bra mycket mer än begärt. Jag tror nog att mina bilder bidrog till några hundra tusen på det priset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.