Kallbadhuset

Dagens bild är från Varberg och Kallbadhuset. Antagligen ett av de mer fotograferade motiven på Västkusten, med det blir inte sämre för det! Framförallt är det byggnaden ihop med ljuset som gör det spännande att återkomma till motivet. Det här är inte en alltför märklig bild i mängden. Jag väntade en stund innan jag tog den för att få det lågt stående solljuset på själva byggnaden, medan det fortfarande var en blå himmel söderut. Man får gå runt lite, kolla bildvinklar, ljus och tid på dygnet. Skall villigt erkänna att det är lättare med gamla byggnader än med andra motiv. Jag har förstärkt effekten lite grann med ett digitalt skylight-filter och ett kurvlager.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.