Interiör

Interiör by photographer Hans Wessberg
Interiör, a photo by photographer Hans Wessberg on Flickr.

Första anhalten av tre på vår UE-turné längs “Dödens dal”, Ljungans dalgång. Bilden är tagen i Torpshammar, där delar av den berömda timmerrännan finns kvar. Det var emellertid vare sig mycket att se på eller att fotografera. Någon bild tog jag och den finns här. Mycket mer intressant var denna “Ambulanskyrkogård” som vi sprang på av en tillfällighet. Många av ambulanserna verkade bara vara parkerade där, för gott. Helt övergivna, oftast med stora delar av inredningen kvar. Precis som om man bara hade parkerat dem över natten. Med tiden har en del bilar blivit plundrade på emblem och smådelar. Men på det stora hela var de flesta ambulanser ganska intakta. Varför de har hamnat i Torpshammar har vi ingen aning om. Ett riktigt fynd för de som gillar övergivet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.