Huset

Huset by photographer Hans Wessberg
Huset, a photo by photographer Hans Wessberg on Flickr.

Andra anhalten på vår lilla övergivet-turné bjöd på ytterligare en överraskning, Ruinen i Erikslund. Bakom ett tomt och oansenligt hus dolde sig denna fantastiska husruin. Så vår lilla tripp upp mot Erikslund, utanför Ånge betalade sig verkligen.

Bilden har jag “fuskat” lite med. Jag har använt ett av Nik’s Softwares effektfilter. Jag tror att det är “darkness/contrast” jag använt här. Blir bra ibland, ibland inte. En del av mina egna privata bilder använder jag just till att se hur olika filter fungerar. För det mesta är filtereffekterna helt tokiga i sina inställningar, men med bakgrund/kopia och opacitet brukar det kunna bli vettigt. I det här fallet är det fullt blås på filtret, det kan man kosta på sig när det är lite mer av “Art Photography”. Då kan man göra precis hur man vill, det är jättebra. Och utvecklande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.