Sovrum

Sovrum by photographer Hans Wessberg
Sovrum, a photo by photographer Hans Wessberg on Flickr.

Har börjat tävla lite med mina bilder, riktigt roligt. Frågan är om man kan tävla, det är väl tveksamt. Det finns inga bra eller dåliga bilder egentligen. Det är lite som att tävla i musik, ett sätt att få ut sina bilder bland många människor. Samtidigt måste man bedöma andras bilder och det skärper sinnet och, vilket är fantastiskt trevligt, man får se väldigt många bra bilder!

Den här bilden gick hela vägen till final, det finns ingen vinnare utan alla som tar sig till den översta “leveln” eller nivån blir vinnare. Jag tror inte att någon tar detta på något större allvar. Priset är ofta en digital pokal. Många med mig är mest med för att det är roligt och att man får en utmärkt möjlighet att se många andras bra bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.