SkandiaMäklarna – Fjärilstigen 5, Örkelljunga

En härlig liten sommarstuga i Örkelljunga. Historien bakom huset är lite söt. Sommarstugan ägs av en gammal pensionerad sjuksköterska vid Rigshospitalet i Köpenhamn. Hennes söner har inte visat något större intresse för att besöka sin gamla mamma, varvid tanten bestämt att hennes kvarlåtenskap bl. a.  hyresfastigheter i Köpenhamn som den gamla damen köpt på sig genom åren, skall doneras till ett katthem. Fastigheterna är värda uppemot 20 miljoner kronor, om inte mer. Hon älskar sina katter. Sönerna går emellertid inte lottlösa utan får dela på denna lilla mysiga sommarstuga. Säkert värd uppemot en (1) miljon 🙂

Frän tant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.