FlyMe Cup

Det här var ju en lustiger dans! Jag blev engagerad i detta arbete av sidans administratör och jobbet var ganska enkelt. Jag skulle fotografera ett antal personer när dessa kom till rättegångarna, på allmän plats och ta lite andra bilder kring händelserna. Bakgrunden var att delar av styrelsen för FlyMe och huvudägaren stod åtalade för oegentligheter i samband med företagets konkurs. Jag hade inte något med saken att göra, jag visste inte ens vad FlyMe var för företag…

Det hände en hel del, jag blev hotad av en advokat, en av de närvarande journalisterna från GP var direkt motbjudande i sina kommentarer kring mitt uppdrag och arbete. Det var efter ett tag inte så svårt att räkna ut vilka som egentligen borde stått åtalade. Därför växte mitt engagemang för gänget med tiden.

Tingsrätten ogillade samtliga åtalspunkter och därmed friades samtliga åtalade. Den som vill och orkar kan läsa domen som finns på FlyMe Cup’s hemsida. Det är en verbal avrättning av åklagaren Lars Lithner. Mycket stringent och korrekt avrättning. Det går inte att missta sig på Tingsrättens uppfattning av Åklagarmyndighetens arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.