ERA – Salladsgången 8, Göteborg

Återigen dags för en kolonistuga. Detta är andra stugan jag fotograferar i Kungsladugård, ett av Göteborgs populäraste koloniområden.  Även stugan mittemot har jag tagit och när damen som bor här skulle sälja ville hon prompt ha samma fotograf! Mycket trevlig förmiddag, det var kafferep med sex-sju damer när jag kom. Fotograferingen gick utmärkt. Damen som bor här är 88 år och en samlare av rang, något hon hade en sund inställning till.  Att plocka undan var det inte frågan om 🙂

Allt gick bra, jag och Ulla Warodell på ERA Wennermark har haft en del lustiga objekt. Hon är fantastisk på att hantera lite speciella kunder, och att fpå bra betalt. Tror du att du är knepig, eller ska sälja ett knepigt objekt, så är det Ulla du skall anlita. Då får du en bra fotograf på köpet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.