Shoppinggalleria

En av mina flitigaste kunder är Shoppinggalleria Sweden AB. Istället för att en butik skall bygga sin egen webshop, så erbjuder Shoppinggalleria ett samarbete där hela webshopen byggs upp på en sida som man delar med andra butiker. Ett slags köpcentrum på Internet, skulle man kunna säga. Butikerna är sina egna, det är själva Shoppinggallerian som är gemensam. Att bygga sin egen webshop är inte så lätt som man tror (och som företag som säljer den tjänsten påstår). Du behöver bra bilder, utförliga beskrivningar, sökoptimering, betalningslösningar, ständiga uppdateringar med många nyheter mm. Mycket av detta orkar inte en liten butik med själv, det finns tyvärr väldigt många kapsejsade webbutiker. Ta kontakt med Shoppinggalleria istället, så hjälper dig teamet att komma igång och att få snurr på din webbhandel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.