Skruvar och muttrar

Det är kul att experimentera lite, särskilt i svartvitt. Här har jag lekt lite med en samling skruvar och muttrar som jag hittade på ett gammalt oljefat. Jag har använt en plug-in som heter Silver Efex Pro 2. Ärligt talat innehåller den ingenting som man inte kan göra i PS eller i Elements, men den är mycket smidigare att jobba med. Bra gränssnitt, förhandsvisningar, toning, vinjettering, ramar och mycket annat. Riktigt roligt verktyg för svartvitt. Bilden här har jag beskurit i 16:9 format, förutom svartvitt-konverteringen har jag “målat” lite extra skärpa i några av skruvarna. Dessutom har jag, vilket väl är rätt uppenbart, målat fram färglagret med hjälp av en lagermask. Kul effekt och ger lite mer spänning i bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.