Ida & Davids bröllop

Ida och Davids bröllop var en heldag. Bilden är från förberedelserna på Timrå Hår och Doft. Helst gör jag hel- eller halvdagar när det gäller bröllop. Skall det bli bra bilder krävs det lite engagemang i bröllopet och det får man inte av att bara susa in och bränna av en vigsel på nån timme. Därför tackar jag faktiskt nej till en del “snabbjobb”, tycker inte att man kan göra vare sig själv eller brudparet rättvisa på så kort tid. När man är med en hel dag uppstår en del roliga situationer. Det gäller att förstå att för eller senare sätter hon mascaran fel och då blir det ett “OJ DÅ!” Det gäller att peka rätt med kameran och vara till 100% närvarande. Det är egentligen hela grejen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.