M-Sign

M-Sign by photographer Hans Wessberg
M-Sign, a photo by photographer Hans Wessberg on Flickr.

Äntligen är min hemsida igång igen! Den har legat nere i närmare en månad på grund av strul med .nu registratorn. Dessutom fungerar också eposten, hans@wessberg.nu återigen. En hel del har hänt under tiden som hemsidan varit nere, så några uppdateringar kommer här. Först ut är den här tjejen, Josefine Ekmark som jag hunnit fotografera två gånger. Dels för M-Sign i Göteborg och också för Butik MAZI i Helsingborg. Som vanligt med Josefine så blir det alltid bra bilder. Bilderna finns på Shoppinggalleria och mer är på gång…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.