Slagghögar

Slagghögar by photographer Hans Wessberg

Svartvitt är snyggt! Bilden tog jag i gruvstaden Röros och den är bland de allra första Canon bilderna jag tog. Egentligen skulle det också finnas med bilder från en vecka i Härjedalen, men min Nikon D70 krånglade. Först ramlade batteriluckan av, sedan kraschade kortet. Min resekamrat hade en Canon 5D och en 30D i reserv och det är med reservkameran bilderna är tagna. Vid hemkomsten köpte jag bums en egen Canon 30D. Riktigt nöjd med kameran och den hängde med ganska länge. Bilden är en färgbild i original som jag gjort om. Det skulle man göra oftare.

Det finns naturligtvis mycket mer att se i Norge. Här finns en bra sammanställning på 100 tips på ställen att besöka i Norge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.