Välkommen

Sunset Tylösand

Äntligen har jag blivit klar med min lilla blogg. Mycket återstår att lära, bildspelet uppe till höger är helt knasigt i upplösning. Men klickar du på det kommer du till bilden i rätt upplösning. Det där med länkar och sånt är jag inte särskilt bra på, men med lite övning så ska det nog bli bra.

Här blir det lite blandat, gammalt och nytt. Privat och jobb. Jag har inga ambitioner allt allt ska vara perfekt och “pro”. Det är faktiskt tillåtet att ta bilder bara för att man tycker det är kul, även om man lever på det.

Hittade den här bilden, tagen för några år sedan i Tylösand. Det lönar sig att städa sina bilder emellanåt.

 

One thought on “Välkommen

  1. Tjena W

    Trevlig sida Du knåpat ihop.

    Sen gillar jag ju verkligen Din bild “Sunset Tylösand”.

    Ha de och så ses vi i sommar / Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.